HET NEUSJE VAN DE SMAAK

WELKOM BIJ TRAITEURSLAGERIJ KOEN & VEERLE

Reeds heel wat jaren (sinds 2000) zijn Koen & Veerle uit de Meensesteenweg bekend om hun degelijkheid en staan garant voor kwaliteit.

Onze zaak is gegroeid van klein naar groot met een uitgebreid aanbod aan dagverse producten aan betaalbare prijzen. Samen met ons team zijn wij dagelijks aan het werk om onze klanten het beste te bieden.

Naast de slagerij is ook onsze afhaaltraiteur een belangrijk deel; onze koude buffetten, mooi gegarneerde mini-broodjes, gourmets en teppanyaki zijn ons visitekaartje. Zowel online als ter plaatse kunt u zelf uw menu samenstellen van hapje tot dessert.

Laat u verrassen door ons ruim barbecue-assortiment en barbecuepaketten bestaande uit het lekkerste stukje van gevogelte, lam, varken, rund, vis en schaaldieren. Uit ons ruim aanbod huisbereide salades, aardappelbereidingen, verse groentjes en nog zoveel meer vindt u vast heel wat inspiratie voor uw etentje, feest of barbecue.

Vernieuwde winkel

Om een bezoek aan onze winkel nog completer en boeiender te maken hebben wij onze zaak in het voorjaar van 2015 helemaal vernieuwd en uitgebreid. Niet alleen de winkel werd groter, ook ons assortiment panklare bereidingen, dagschotels met vlees of vis en verschillende pastabereidingen werden groter. Ook het aanbod aan dagverse salades, tapas, verse groentjes, aardappelbereidingen, desserten en nog zoveel meer hebben wij uitgebreid. In onze koeltoonbank worden verse vleeswaren, afwisselende panklaartjes en de huisbereide charcuteriƫn elke dag met de grootste zorg voorgesteld.

Ons assortiment en nieuwtjes vindt u op onze website, in onze folder en op facebook.

U vindt onze zaak in de Meensesteenweg 420 in Roeselare.
We heten u alvast van harte welkom.
Koen, Veerle en hun team